Eixample dret-Roger LLuria, 4 dorm

Descripció

REF: 140924
Preu: 630,000 €
Tipus: Apartament-Pis
Propietat: VENDA
Zona: Barcelona ciutat
Zona: Eixample dret
Barri: Eixample
Banys: 2
Dormitoris: 4
Superfície: 126m2

En el Quadrat d’Or de l’Eixample dret, a pocs metres de la Plaça Catalunya i del Passeig de Gràcia, trobem aquesta acollidora i lluminosa propietat que ha estat reformada, actualment l’habitatge està dividit en pis i apartament pel que és ideal per a llogar o bé compartir amb família (és una sola unitat). Segona planta real i té una superfície d’uns 122 m2 totals d’habitatge + una terrassa d’uns 8 m2.

Descripció actual:

A la dreta de l’hall d’entrada tenim l’apartament d’uns 40 m2, es compon d’un dormitori doble i saló menjador totes dues peces amb sortida a dos balcons amb vista al carrer, cuina oberta i bany.

A l’esquerra de l’hall, trobem saló menjador amb cuina oberta, el dormitori principal té una àmplia galeria despatxo i tots dos amb accessos a la terrassa orientada a pati de poma típic del Eixampe, del qual destaquem la seva tranquil·litat i sol de demà, un altre dormitori individual, un bany i safareig. Té parquet, calefacció individual a gas, aire condicionat, la fusteria exterior d’alumini amb cristalls dobles.

Finca règia reformada, s’han conservat elements originals com els ornaments del sostre, sòls i ascensor rehabilitat.